fbpx
Logo White
συχνές ερωτήσεις
User Icon Cart Icon0 Search Icon
κάρτα αγορών μερικό σύνολο: € 0
Καλάθι

πώς θα αποκτήσω το δώρο μου;

Συγκεντρώστε 5 άδεια μπουκάλια ή σωληνάρια και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

1. Διαλέξτε το δώρο σας από τα παρακάτω:

Thrichogen Shampoo

Peptide Shampoo

Sensiderm

Wash Gel Aha

Balance

MagiCC

CColor Corrector 30spf

Cream-Gel 30spf

 

2. Στείλτε μας 5 άδειες συσκευασίες Version, σημειώνοντας το προϊόν-δώρο της επιλογής σας αποκλειστικά με την ACS και χρέωση παραλήπτη στην ακόλουθη διεύθυνση:

 

Version S.A., Παρθενώνος 7, 117 42, Αθήνα, τηλ. 210 9247 210

μαθε ποιός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής

τι είναι τα πεπτίδια;

Είναι αλυσίδες από ανεξάρτητα αμινοξέα, που ενώνονται μεταξύ τους με πεπτιδικούς δεσμούς. Ταξινομούνται σε ολιγοπεπτίδια (2 έως 10 αμινοξέα) και πολυπεπτίδια (10 έως 100 αμινοξέα).

Τα πεπτίδια έχουν την αξιοθαύμαστη ικανότητα να διαγράφουν την εντολή της γήρανσης και να δίνουν εντολή να επιδιορθωθεί το κυκλοφορικό δίκτυο του δέρματος.  Αυτό συμβαίνει επειδή ακολουθούν το μοντέλο «κλειδιού-κλειδαριάς»: Το πεπτίδιο αναγνωρίζεται από συγκεκριμένα μόρια-υποδοχείς ή πρωτεΐνες στην επιφάνεια της κυτταρικής μεμβράνης, προκαλώντας μια αλυσίδα βιοχημικών αντιδράσεων στο εσωτερικό του κυττάρου.

Έτσι, τα πεπτίδια:

• Παίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων.

• Ενθαρρύνουν τον ιστό του δέρματος να αναπλαστεί από μόνος του.

• Επιδιορθώνουν τον βαθύτερο ιστό.

• Επιταχύνουν την παραγωγή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη μείωση των λεπτών γραμμών και την αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος.

• Μειώνουν την υπερβολική παραγωγή μελανίνης, που δημιουργεί πανάδες και κηλίδες.

• Διαπερνούν το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερυθρότητα ή ερεθισμό.

τι είναι τα λιποσώματα;

Είναι σφαιρικά κυστίδια που αποτελούνται από διπλοστοιβάδες φωσφολιπιδίων και:

• Εγκλωβίζουν μέσα τους υδρόφιλες και λιπόφιλες ουσίες.

• Προστατεύουν τις εγκλωβισμένες ουσίες από χημικές και ενζυματικές επιδράσεις.

• Μεταφέρουν τα εγκλωβισμένα δραστικά συστατικά βαθιά στο δέρμα.

• Αποδεσμεύουν τα δραστικά συστατικά στο σημείο δράσης τους.

• Ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα.

είδη υαλουρονικού οξέος

Τι προσφέρει το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους;

Επιδρά στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος. Διεισδύει ελάχιστα στην επιδερμίδα και δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.

Κρατά το δέρμα ενυδατωμένο για πολλές ώρες και το κάνει πιο απαλό.

 

Τι προσφέρει το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους (Hysilk);

Επιδρά σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και τα ενυδατώνει. Διεισδύει στο δέρμα μαζί με τα μόρια νερού που συγκρατεί. Επιπλέον:

• Επιταχύνει την παραγωγή των αμινοξέων του φυσικού ενυδατικού παράγοντα (NMF).

• Μειώνει το ερύθημα, το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή λόγω έκθεσης στη UV ακτινοβολία.

 

Τι προσφέρει το υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους (Hyactive);

Επιδρά στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα μεταφέροντας μαζί του τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά.

Τονώνει τον ρυθμό ανανέωσης του δέρματος και βελτιώνει την ελαστικότητα και τη δομή του.

πώς επιλέγω το κατάλληλο δερμοκαλλυντικό για μένα;

Επιλέξτε το κατάλληλο δερμοκαλλυντικό για σας με βάση:

• Τον τύπο του δέρματός σας.
Κάθε τύπος δέρματος έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται διαφορετικά προϊόντα. Πριν επιλέξετε δερμοκαλλυντικό δείτε εάν είναι κατάλληλο για κανονικό, λιπαρό ή ξηρό δέρμα και πάρτε αυτό που αντιστοιχεί στον δικό σας τύπο.

• Τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε. Ένα δέρμα με σκούρες κηλίδες ή ρυτίδες έχει διαφορετικές απαιτήσεις από ένα δέρμα ερεθισμένο ή θαμπό. Επιλέξτε δερμοκαλλυντικό με γνώμονα πάντα αυτό που ζητάει η επιδερμίδα σας.

• Τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
Για παράδειγμα, εάν ζείτε σε περιβάλλον όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι έντονη, αυτό πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας.

Υπάρχουν ωστόσο και λάθη τα οποία πρέπει να αποφύγετε:

• Μην επιλέγετε προϊόντα με βάση την ηλικία σας.
Η ηλικία δεν καθορίζει τις ανάγκες του δέρματος. Είναι πολύ πιθανό, άνθρωποι με ίδια ηλικία να χρειάζονται διαφορετικά προϊόντα. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ανάγκες του δέρματος σας.

• Μην ακούτε γνώμες τρίτων.
Δεν μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο δερμοκαλλυντικό για σας με βάση τις συστάσεις και τις προτάσεις τρίτων. Ένα προϊόν που ήταν αποτελεσματικό στο δέρμα μιας φίλης ή ενός συναδέλφου σας, δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και σ’ εσάς. Το δικό σας δέρμα είναι μοναδικό και χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

Για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο δερμοκαλλυντικό Version για σας, επισκεφτείτε τη σελίδα Discover your Version.

τι είναι το blue light;

Είναι ακτινοβολία του φωτός υψηλής ενέργειας (HEV), που εκλύεται από κινητά, υπολογιστές, tablets και οθόνες. Παράγει την ίδια ποσότητα ελεύθερων ριζών οξυγόνου στο δέρμα όσο οι ακτινοβολίες UVA/UVB μαζί. Μάλιστα, διεισδύει στο δέρμα βαθύτερα από τη UVA2.

Το HEV είναι ένα διαφορετικό φάσμα φωτός από αυτό που εκπέμπεται από τον ήλιο, και σε συνδυασμό με την υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει:

• Πρόωρη γήρανση

• Βλάβη του δέρματος

• Κουρασμένη όψη

Τα προηγμένα αντηλιακά της Version Cream Gel Face SPF 30, Cream Gel Face SPF 50 και Tinted DD 30 SPF όπως και η Detox Elixir, περιέχουν Λουτεΐνη, ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό υψηλής βιοτεχνολογίας, που προστατεύει την επιδερμίδα σας από το blue light.

γιατί δημιουργούνται οι σκούρες κηλίδες;

Οι σκούρες κηλίδες οφείλονται κυρίως στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και σε ορμονικούς και γενετικούς παράγοντες. Εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο, στην περιοχή του ντεκολτέ και στα χέρια, επειδή οι περιοχές αυτές εκτίθενται πολύ περισσότερο στην ηλιακή ακτινοβολία. Καθώς οι βλάβες που προξενεί ο ήλιος είναι σωρευτικές, οι σκούρες κηλίδες πολλαπλασιάζονται με το πέρασμα των χρόνων.

Η Version σάς προστατεύει από τις σκούρες κηλίδες με τη σειρά προηγμένων αντηλιακών της και τη θεραπευτική αγωγή Spots Free.

γιατί η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη;

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι 5 έως 10 φορές λεπτότερο από ό,τι σε άλλα μέρη του σώματος. Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ πιο εύθραυστο. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο διαφανής και τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια είναι πιο εμφανή. Καθώς το σημείο αυτό περιέχει πολύ λίγους σμηγματογόνους αδένες και ελάχιστο λιπώδη ιστό, έχει περισσότερη ανάγκη για ενυδάτωση σε σχέση με άλλες περιοχές του δέρματος.

Επιπλέον, η περιοχή γύρω από τα μάτια στηρίζεται σε ένα δίκτυο μυών που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση:

• Τα μάτια ανοιγοκλείνουν κατά μέσο όρο 9.600 φορές την ημέρα.

• Το δέρμα γύρω από τα μάτια κινείται σε κάθε μορφασμό ή κίνηση του προσώπου, π.χ. συνοφρύωση, χαμόγελο, χασμουρητό, αλλαγές έκφρασης, ομιλία.

Αυτή η μηχανική καταπόνηση προκαλεί την εμφάνιση ρυτίδων έκφρασης, όπως το πόδι της χήνας ή οι ρυτίδες στο μεσόφρυο.

Επίσης, η έκθεση στο φως του ήλιου ωθεί τον οργανισμό να παράγει μελανίνη, που κάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια να εμφανίζεται πιο σκούρα. Αν και οι μαύροι κύκλοι συνδέονται και με κληρονομική προδιάθεση, διάφοροι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η έκθεση σε ρύπους και τοπικά ερεθιστικά, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, προκαλούν φλεγμονές στο δέρμα, οι οποίες οδηγούν στη δημιουργία οιδημάτων γύρω από τα μάτια (σακούλες).

Οι ρυτίδες έκφρασης, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες γύρω από τα μάτια σάς προσθέτουν χρόνια, κάνουν το βλέμμα σας κουρασμένο και θλιμμένο, και την όψη σας ασθενική. Τα προϊόντα ματιών της Version EΕ Cream Eyes, Vita – K, Peptide Eye Cream και Tamarind Serum Eyes επαναφέρουν την υγεία, τη νεανικότητα και τη λάμψη στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

βιταμίνη C & αντηλιακή προστασία

H βιταμίνη C παρέχει αξεπέραστη αντηλιακή προστασία. Όχι μόνο αποτρέπει την καταστροφή του δέρματος από τις ηλιακές ακτίνες, αλλά μπορεί ακόμα και να επανορθώσει δερματικές βλάβες που έχουν προκύψει από την ηλιακή ακτινοβολία!

H βιταμίνη C θα πρέπει να εφαρμόζεται πρώτη στο δέρμα και το αντηλιακό στη συνέχεια. Εάν χρησιμοποιήσετε μόνο βιταμίνη C, η απορρόφηση είναι ταχεία και η ικανότητα αντηλιακής προστασίας μειώνεται γρήγορα. Εάν πάλι χρησιμοποιήσετε μόνο αντηλιακό, το ηλιακό φως που θα διαπεράσει το στρώμα του αντηλιακού θα καταστρέψει το δέρμα.

H Version προτείνει:

Βήμα 1:

Χρησιμοποιήστε τη Vitamin C20% 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ για μέγιστα αποτελέσματα.)
*Μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα στο δέρμα τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσετε την C20%. Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

Βήμα 2:

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό αυστηρά πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο!  Δείτε εδώ όλη τη σειρά των anti-aging αντηλιακών και επιλέξτε ανάλογα με την υφή που σας ταιριάζει.

πλεονεκτήματα

Οι φιάλες airless, προστατεύουν τα ευαίσθητα προϊόντα, όπως κρέμες φροντίδας του δέρματος και ορούς.

• Εμποδίζουν την υπερβολική έκθεση του προϊόντος στον αέρα, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του έως και 15% περισσότερο.

• Το προϊόν δεν έρχεται σε επαφή με μεταλλικά ελατήρια που μπορούν να προκαλέσουν οξείδωση.

• Το σύστημα του κενού αέρος «τραβά» το προϊόν έξω με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται τα υπολείμματα στο εσωτερικό της φιάλης.

• Δεν έχει σημασία αν η φιάλη βρίσκεται σε όρθια ή πλάγια θέση για να αντληθεί το προϊόν.

• Είναι ανακυκλώσιμες.

τι σημαίνει;

Vegan είναι τα καλλυντικά που δεν περιέχουν συστατικά που προέρχονται από ζώα. Ένα προϊόν, για να είναι vegan θα πρέπει να αποκλείσει όλα ανεξαιρέτως τα συστατικά ζωικής προέλευσης ακόμα κι αν αυτά λαμβάνονται χωρίς να θανατωθεί το ζώο – με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το κερί ή το μέλι της μέλισσας.

ΕΠΑνΕΚ επιχειρησιακό πρόγραμμα